Posts

Posts

Professionele mantelzorg inschakelen

4 januari 2018
 Categorieën:
Kinderverzorging, Blog

Kan mantelzorg ook professioneel zijn? Er zit een stijgende lijn in het aantal ouderen die alleen wonen. Hun kinderen hebben vaak een baan en andere bezigheden en meestal wonen ze niet in de buurt.  Mantelzorg die wordt verleend door de familie- of vriendenkring valt in deze tijd moeilijker te realiseren. Daarom wordt deze zorg steeds vaker door de betaalde dienstverlening aangeboden. Het aanbieden van deze zorg hoeft niet per se een vervanging te zijn van de zorg die familieleden geven.
Meer lezen 

Wat is de juiste kinderdagverzorging voor mijn kind?

21 december 2017
 Categorieën: Kinderverzorging, Blog

Wat is de juiste kinderdagverzorging voor mijn kind? Er komt misschien een tijd dat je op zoek moet naar een dagopvang van je kindje of kinderen omdat de huidige situatie is veranderd. Je hebt een leuke baan gevonden, gaat (weer) studeren of gewoon omdat je het een pluspunt vindt voor de ontwikkeling van je kind. Het is belangrijk om de juiste vorm van opvang te vinden en om jezelf goed te informeren over de verschillende soorten van kinderopvang.
Meer lezen 

Over ons
Kinderdagverblijven de blog

Hallo, ik ben Bianca. Toen ik twee jaar geleden zwanger was, moesten wij beslissen over welk soort kinderopvang wij wilden hebben voor ons kindje. Er is veel mogelijk: er zijn kinderdagverblijven, gastouders, etc. Wij kwamen al snel tot de conclusie dat een kinderdagverblijf onze voorkeur had. In deze blog wil ik jullie vertellen over hoe wij tot deze conclusie zijn gekomen. Ik wil jullie ook vertellen over de voor- en nadelen (in mijn ogen) van kinderdagverblijven en natuurlijk vertel ik jullie ook over hoe mijn kinderen (het zijn er inmiddels twee!!) het daar vinden en wat zij elke dag meemaken. Ik hoop dat ik jullie op deze manier kan helpen bij het maken van jullie keuze als jullie zwanger zijn! Veel leesplezier!

Zoeken
Archief